Sinopsis paso a paso, un centre de confiança pel tractament de les addiccions

Sinopsis paso a paso, un centre de confiança pel tractament de les addiccions

Sinopsis paso a paso, un centre de confiança pel tractament de les addiccions / Sinopsis paso a paso

Emporda.info

Sinopsis paso a paso, és un centre dedicat al tractament de les addiccions tant amb substància com sense substància, en el que ofereixen la possibilitat de començar un procés de recuperació amb totes les modalitats efectives perquè el resultat sigui exitós.

Dins de les modalitats es troba la possibilitat de fer un tractament ambulatori amb un equip multidisciplinari acreditat i un grup de suport compost per persones que estan en procés de recuperació i amb diferent temps d'abstinència.

Avui en el suposat cas de necessitar allotjament de manera temporal per a consolidar la fase de desintoxicació, disposen d'un espai destinat a sortir de la zona d'estímuls i poder dur a terme aquest procés amb la màxima comoditat i efectivitat.

També disposen de l'opció de centre de dia on la contenció a nivell d'estímuls al consum està monitorada d'una manera més integral que en el tractament ambulatori.

És important recalcar que la malaltia de l'addicció és una malaltia sistèmica la qual cosa significa que tot l'entorn de la persona amb problemes de consum de substàncies o problemes de comportament emmalalteixen generant una codependència. Per aquest motiu Sinopsis compta amb un servei de teràpies per a familiars amb la finalitat d'educar i preparar a l'entorn per a optimitzar la recuperació

En definitiva, des d’aquest centre s’ofereix un servei de recuperació per a les addiccions integral i disposem de les acreditacions, el personal qualificat i les instal·lacions necessàries.

Una trajectòria avaladora

Sinopsis paso a paso, neix com un projecte innovador tant en la zona de Figueres com a la província de Girona tenint la capacitat de donar suport terapèutic vinculat a la recuperació de les addiccions, a persones tant a nivell estatal com a nivell europeu

A Sinopsis pas a pas l'avala una àmplia experiència en el camp de les addiccions amb un equip de professionals vinculats des de fa anys a tractar aquesta problemàtica.

El seu equip format per psiquiatres, psicòlegs, psicòlegs clínics, terapeutes experts en addiccions, personal d'infermeria, monitors i entrenadors personals d'esport, fan possible que per fi es trobi un centre amb un equip multidisciplinari capacitat per a donar una recuperació a tots els nivells.

Com seria una vida saludable?

Per a Sinopsis paso a paso una vida saludable passa per arribar a poder ser lliure, en l'aspecte de no estar governat per cap mena d'addicció a una substància o a un comportament per a canviar d'estat d'ànim. Amb el mètode emprat en aquest centre les persones aprenen a portar una vida ordenada i estructurada, arribant a aconseguir l'entrenament de la conducta i el creixement personal necessari per a no tornar a necessitar consumir cap mena de substància mai més.

Recomanacions d'estil de vida saludable

Per a una persona a la qual la seva vida se li està tornant ingovernable o sent que els consums se li estan anant de les mans la recomanació per part de Sinopsis pas a pas, és posar-se en en contacte el més aviat possible amb aquest centre per a poder abordar el cas en particular i així poder dissenyar el tractament que més s'ajusti a les característiques de la persona en qüestió.

La família

D'altra banda és important recalcar el servei d'intervenció familiar en addiccions, una eina imprescindible per a poder ajudar a una família la qual veu que té un ser estimat amb un problema de consum de substàncies, i aquest no vol ajuda o bé no reconeix que té un problema.

La intervenció familiar en addiccions és una eina dissenyada per a aconseguir que aquesta persona que no veu que té un problema o que simplement està en negació, accedeixi a posar-se en recuperació per voluntat pròpia.

SINOPSIS PASO A PASO

Adreça: C/Nord, 42, Figueres

Web: https://asesorterapeutico.com/