Figueres

CaixaBank es compromet a no tancar les oficines de 54 municipis gironins on és l’única entitat

Assenyala que té oficines a 117 localitats gironines i una xarxa que compta amb 361 caixers

Emporda.info

CaixaBank ha anunciat el seu compromís de «no abandonar» cap municipi de les comarques gironines on és l’única entitat financera. Segons assenyala l’entitat en un comunicat, tenen a disposició dels seus clients «la xarxa d’oficines més gran del sector», i assegura que dels 117 municipis on té presència a la província de Girona, n’hi ha 54 on és l’única entitat bancària amb sucursal.  

Segons indica l’entitat, de les 117 oficines que tenen a la província, n’hi ha 29 que són oficines tipus «store», un model d’oficina que qualifiquen de «referència en l’àmbit urbà, que compta amb un horari d’atenció ininterromput de matí i tarda, un equip de gestors especialistes i més serveis comercials i tecnològics.» A més, CaixaBank defensa que disposa de la xarxa de caixers «més extensa del país» i que a Girona té un total de 351 terminals. Segons afegeixen, aquesta infraestructura dona servei a més de 564.000 clients a la província de Girona, que estan gestionats per un total de 555 empleats.

A més, recorden que a les comarques gironines hi ha dos centres de banca privada per a clients particulars amb una posició de més de 500.000 euros, des dels quals s’ofereixen diversos models de servei: des de l’assessorament tradicional fins a l’assesorament independent, així com serveis de broker. Les empreses s’atenen des de tres centres especialitats, ubicats a Girona, Figueres i Cassà de la Seva, des dels quals es dona servei a empreses amb una facturació entre dos i 500 milions d’euros, amb l’objectiu d’oferir «solucions innovadores» i a mida amb una atenció especialitzada.

Finalment, el comunicat de CaixaBank acaba amb el compromís de «no abandonar cap municipi de la xarxa d’oficines, que és molt potent i que té un doble objectiu». El primer, indiquen, és «servir als seus clients», i en segon lloc, volen jugar un paper «molt important en contribuir a la inclusió financera de totes les persones».