Fins al 10 de maig

Els Premis 2022 de la Cambra de Terrassa obren tres categories a la participació del públic

Podran optar als guardons aquelles empreses amb seu social o activitat en algun dels municipis que conformen la demarcació de la Cambra

Cambra de comerç Terrassa

Cambra de comerç Terrassa / Commons

Europa Press

Els Premis Cambra 2022, que organitza la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa (Vallès Occidental), han obert tres categories obertes a la participació del públic: internacionalització, sostenibilitat i innovació.

L’esdeveniment, que aquesta edició se celebrarà al Teatre La Passió d’Olesa de Montserrat (Barcelona) el 14 de juliol, ha donat el tret de sortida i podran optar als guardons d’aquests tres sectors les empreses amb seu social o activitat en un dels municipis que conformen la demarcació de la Cambra de Terrassa, segons ha informat l’ens en un comunicat.

El termini per presentar les candidatures serà fins al 10 de maig i el Premi Cambra a la Internacionalització reconeixerà la companyia que s’hagi expandit de manera sostinguda i hagi agafat una posició internacional consolidada.

El Premi Cambra a la Sostenibilitat serà per a la que garanteixi la sostenibilitat de l’empresa i la seva contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i a l’Agenda 2030.

Finalment, el Premi Cambra a la Innovació distingirà la trajectòria lligada a l’impuls a la investigació i al desenvolupament aplicat als productes i processos.

A més d’aquestes tres categories, hi haurà un altre guardó, el Premi Cambra al Lideratge Empresarial, que atorguen els òrgans de govern de la institució empresarial egarenca.

Més notícies de <strong>Terrassa</strong> a l’edició local d’EL PERIÓDICO