Hoteles Escuela de Canarias (Hecansa), centre adscrit a la Conselleria de Turisme, Indústria i Comerç del Govern de Canàries, tanca el curs acadèmic 2020-2021 amb una classe magistral online a càrrec de Ferran Adrià, aquest dijous, 3 de juny, a les 12. La classe s'ofereix de forma simultània en els quatre establiments d'Hecansa. En relació amb aquesta acció, la consellera canària de Turisme, Yaiza Castilla, ha assenyalat que és "una oportunitat única" que suposa per al sector de l'hostaleria comptar amb la visió "d'un dels xefs que més ha revolucionat la gastronomia".

Així mateix, hi ha afegit que la seva participació en el programa d'Hecansa "és una mostra de la qualitat de la formació dual que s'imparteix a Canàries i que és reconeguda tant a escala nacional com europea", segons ha informat l'executiu regional en una nota de premsa.

En aquesta classe magistral, participen prop de 200 estudiants de l'Hotel Escola Santa Brígida i de l'Hotel Escola Santa Cruz dels programes de Cuina i Servei de primer i segon curs. A més, aquesta formació online pot ser seguida per més de 20 professionals del sector de la restauració que s'han inscrit a través de l'Hotel Escola Rural Casa de Los Camellos, a Agüimes (Gran Canaria), i de l'Hotel Escola Rural de Los Herrera, a Hermigua, a La Gomera.

Ferran Adrià ha previst centrar la seva xerrada en la importància de la formació en la gastronomia, així com en el passat i el futur del sector de la restauració, permetent a empresaris i estudiants adquirir "una visió completa i actualitzada" del sector.

Ferran Adrià és autor de trenta llibres i ha rebut una infinitat de reconeixements, entre els quals hi ha haver estat declarat el 2004 com una de les 100 persones més influents del món.