El xef Xavier Sagristà ha rebut, en representació de tot l'equip del Castell Peralada Restaurant, el primer Sol de la Guia Repsol en la Gala Soles 2020.

L'acte de lliurament dels guardons que s'ha celebrat aquest dilluns en el Museu de San Telmo a Sant Sebastián (Donosti) ha agrupat a més de 400 persones entre cuiners i convidats del món gastronòmic i institucional. En total es va premiat a 56 restaurants. En l'esdeveniment ha intervingut la consellera de Turisme, Comerç i Consum del Govern Basc, Sonia Pérez, i el conseller delegat de Repsol, Josi Jon Imaz.

Aquest reconeixement ha sigut atorgat al Castell Peralada Restaurant per la seva visió avantguardista de la cuina tradicional empordanesa. Situat en un entorn incomparable i amb productes de qualitat que et transporten des de la terra fins al Mediterrani.

La nova guia Repsol, amb 41 anys d'història, arriba amb un canvi en el sistema de qualificació, desenvolupat juntament amb el Basque Culinary Center, que ha implicat valoracions de 50 inspectors, amb més de 1.300 restaurants visitats a tot Espanya durant el 2019.