Ceigrup Immobiliàries, creada el 1990 de la mà de tres emprenedors del sector: Josep Company, Antoni Riart i Lluís Torrent, celebra aquest any el 30 aniversari amb un pla de creixement que ja arriba a les 12 agències immobiliàries, amb 20 oficines a les comarques gironines i consolidada com a xarxa immobiliària de referència. L'any passat es van sumar quatre noves incorporacions: Cubus Immobiliària Olot d'Olot; Salvadó & Gubert de Palamós; Xavier Sureda de Santa Cristina d'Aro; i Gran Vall Serveis Immobiliaris de Puigcerdà, i s'ha iniciat el seu nou pla estratègic que s'emmarca en un pla d'expansió a mitjà i llarg termini amb l'objectiu de reforçar la seva posició en el sector a l'àmbit de Catalunya. La resta d'immobiliàries són Finques Company; Finques Riart; Torrent API; Finques Collell Riera; Ceigrup Blanes; Caldes.CAT Ceigrup; Agència Port de la Selva; i Habitaa.

Ceigrup va dur a terme l'any passat 609 operacions de compravenda, que representa un volum de 86 milions d'euros. El grup té 184 empleats i administra 953 comunitats de veïns. Entre els objectius del pla estratègic hi ha crear una central de compres i incrementar el suport als associats, a més de posar a disposició de les oficines serveis complementaris. També es volen unificar els processos comercials i planificar un pla de formació anual. El pla contempla elaborar el full de ruta per a la resta de Catalunya.

Les 20 oficines estan situades a Blanes, Caldes de Malavella, Sant Antoni de Calonge, Palamós, Platja d'Aro, Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guixols, S'agaro, Torroella de Montgrí, Llançà, Pals, L'Escala, Port de la Selva, Roses, l'Estartit, Figueres, Girona, Banyoles, Olot i Puigcerdà.

La segona generació, de la mà de Joan i Josep Company, Esther Torrent i Elena Riart ha donat un nou impuls a la marca. Per assolir els nous reptes, Ceigrup ha contractat Eva Garcès que ocupa, des de maig del 2019, la figura de Coordinació de la xarxa. Garcés és llicenciada en psicologia i MBA per Esade i sòcia fundadora de la consultoria de RRHH Mendips Talent Development amb oficina a Calonge.

Segons destaquen el seus responsables, "Ceigrup Immobiliàries seguirà treballant per aconseguir el seu objectiu de creixement, sempre amb professionals immobiliaris que es caracteritzin pel rigor, la qualitat de servei al client i una llarga i reconeguda trajectòria professional".