La poètica de Mal Pelo vol seduir al Teatre El Jardí de Figueres

La companyia instal·lada a Celrà escenifica «Highlands», el darrer muntatge del Bach Project, aquest diumenge 14 d'abril a la tarda

Highlands completa el Bach Project de Mal Pelo.

Highlands completa el Bach Project de Mal Pelo. / TRISTÁN PÉREZ MARTÍN

Empordà

Empordà

La companyia Mal Pelo fa més d’una dècada que explora la música de Johann Sebastian Bach i construeix l’anomenat Bach Project: Bach, On Goldberg Variations/Variations i Inventions. Highlands és el muntatge que el tanca i amb ell arriben aquest diumenge, a les sis de la tarda, al Teatre El Jardí. El muntatge parla de la passió i de l’anhel de trobar aquest lloc inhòspit, salvatge i inabastable que és Highlands. Un espectacle on la dansa i la música en directe envolta els artistes i els projecta cap a una poètica vertical, entre la llum i l’obscuritat.

Mal Pelo, amb codirecció artística de Pep Ramis i María Muñoz, és un grup de creació escènica caracteritzat per una autoria compartida que ha donat com a resultat més de 30 espectacles fins al moment. Des del 1989, Mal Pelo ha desenvolupat el seu propi llenguatge artístic a través del moviment i la creació de dramatúrgies que inclouen el text, bandes sonores originals, música en directe, la construcció d’espais escenogràfics, la llum i el vídeo entre altres eines escèniques.