Pep Prieto i Àlex Santaló proposen una immersió en l’univers Marvel a Figueres

El crític de cinema i l'il·lustrador han unit esforços per gestar el llibre Tot Marvel que es presenta aquest dijous 14 de desembre a la llibreria La Bookman

Pep Prieto i Àlex Santaló amb el llibre Tot Marvel.

Pep Prieto i Àlex Santaló amb el llibre Tot Marvel. / Emporda.info

Emporda.info

El crític de cinema i escriptor Pep Prieto i l’il·lustrador Àlex Santaló han sumat esforços per gestar Tot Marvel, el primer llibre en català sobre el conegut Univers Cinematogràfic de Marvel (UCM) en el qual s’analitza aquest fenomen sense precedents en la història del cinema i es donen eines, d’una manera àgil i divertida, però també rigorosa, per entendre una trama que ja inclou més d’una trentena de pel·lícules. Els dos autors tenen previst presentar-lo aquest dijous 14 de desembre a les 7 de la tarda a la llibreria La Bookman de Figueres, acompanyats del també escriptor i editor Jordi Casals.

El llibre, acompanyat d’il·lustracions originals d'Àlex Santaló, repassa els precedents del fenomen, el contingut de cada pel·lícula i com s’entrellacen les unes amb les altres. A la part central, inclou un mapa il·lustrat per explicar els esdeveniments dels films.