El Museu del Joguet organitza unes jornades sobre l'Entreteniment Digital de Figueres

Es duran a terme els dissabtes 19 i 26 d'agost i 16 i 23 setembre

Emporda.info

El Museu del Joguet de Catalunya a Figueres organitza les Jornades d'Entreteniment Digital de Figueres, trobades divulgatives sobre la temàtica dels videojocs, com a complement a l'exposició temporal 50 anys d'entreteniment digital. Col·lecció Josep Maria Frigola, que romandrà oberta a la Sala Oberta del Museu fins el 30 de setembre.

En aquestes jornades, que es celebraran del 19 d'agost al 23 de setembre, destacades persones expertes en videojocs del nostre país tractaran sobre el passat, el present i el futur dels videojocs des del punt de vista del seu desenvolupament i la seva preservació cultural, l'educació, el periodisme i les institucions públiques, amb especial atenció a la indústria catalana, el seu impacte cultural i les possibilitats laborals que ofereix.

Les jornades seran moderades per Josep Maria Frigola, col·leccionista i comissari de l'exposició 50 anys d'entreteniment digital. Col·lecció Josep Maria Frigola, i Àlex Roca, experimentat desenvolupador, conferenciant i expert en història del videojoc. Tindran lloc a la Sala Brossa-Frègoli del Museu del Joguet, amb el següent programa:

  • 19 d'agost. Orígens dels videojocs
  • 26 d'agost. L'actualitat del sector
  • 16 setembre. Desenvolupament dels videojocs
  • 23 de setembre. Innovació i cultura
@emporda_info 🎮 El Museu del Joguet de Catalunya acull l'exposició "50 anys d'entreteniment digital" 🎥 Jordi Callol #museudeljoguet #emporda #videogames #arcade #figueres #prensaiberica @Prensa Ibérica ♬ Disney-style fanfare-style BGM - harryfaoki