Quevedo fa vibrar 18.000 persones al Mediterranea Fest de Roses

Més de 50 artistes i quatre escenaris converteixen la 8ena edició en una festa inoblidable

Quevedo fa vibrar 18.000 persones al Mediterranea Fest de Roses

Ona Verdaguer

DDG

L'escenari es va encendre en flames amb el Mediterranea Fest de Roses mentre més de 18.000 ànimes desitjoses de música es van unir en una festa inoblidable. El jove prodigi canari, Quevedo, va il·luminar la nit amb la seva enlluernat (encara que breu) actuació, consolidant-se com un dels artistes més candents del moment, atreient milions de seguidors a les xarxes i reproduccions a Spotify. La seva barreja de trap, reguetó i pop rap ha conquerit els rànquings més destacats, i el seu últim èxit "Columbia" es perfila com l'himne indiscutible de l'estiu. No va faltar tampoc el seu precedent, el corejat "Quédate", que ja representa tota una generació.

Amb quatre escenaris i una programació per a totes les generacions, la 8a edició del Festival Mediterranea es va convertir dissabte en tota una fita del calendari de l'estiu. Aquest dissabte a Roses, la música va trencar totes les barreres generacionals, unint diferents col·lectius a través dels seus ritmes eclèctics. Aquest any, el festival ha desplegat quatre escenaris únics, cadascun amb el seu propi segell i estrella.

Quevedo va encapçalar la llista de talents, en companyia de més de 50 artistes de renom nacional i internacional, que van disparar la bogeria en els quatre magnífics escenaris creats especialment per a aquesta ocasió. I això no és tot, grans noms com Saiko, Chimbala i Lírico En La Casa també van ser part d'aquesta experiència única viscuda a Roses. La música es va unir amb la Mediterrània per crear una nit d'èxtasi i emocions que costarà d'oblidar.