La Ludwig Band publicarà el tercer disc ‘Gràcies per venir’ a principis de la tardor coeditat amb el segell de Manel

L’àlbum potencia “l’esperit coral de la banda” amb sonoritats més roqueres enfocades al directe

Concert de La Ludwig Band a l'Acústica 2022

Concert de La Ludwig Band a l'Acústica 2022 / Jordi Callol

ACN

La Ludwig Band publicarà el seu tercer disc ‘Gràcies per venir’ a principis de la tardor. Creat en poc menys d’un any i després d’uns mesos d’aturada des del passat desembre a la Sala Apolo amb totes les localitats exhaurides, el nou disc, han destacat des del segell, “potencia l’esperit coral de la banda amb arranjaments que s’eleven cap a sonoritats més roqueres, enfocades al directe, sense deixar de banda les harmonitzacions ordides i delicades”.

Les lletres de ‘Gràcies per venir’ troben el punt en comú personatges “vinguts de l’amistat, la feina i l’amor” de l’entorn de Quim Carandell, cantant i lletrista del grup. També s’hi poden entreveure referents com Bob Dylan, Pau Riba, Jaume Sisa o fins i tot ABBA o Bruce Springsteen.

El disc del grup d'Espolla es publicarà a principis de la tardor en una coedició entre The Indian Runners, el segell que ha acompanyat el grup des dels seus inicis, i Ceràmiques Guzmán, el segell de Manel, que fins ara no havia editat a cap grup més.

Concerts de presentació

Abans que surti el disc, el grup presentarà les noves cançons en tres úniques dates a Catalunya. L’estrena serà a l’(a)phònica, Festival de la Veu de Banyoles i seguirà al Teatre Grec de Barcelona dins del Festival Grec i conclouran els concerts de presentació al Tingladu de Vilanova i la Geltrú.