Edu Esteve trenca "La Cadena", el seu nou senzill

Es tracta d'un nou avançament del seu pròxim EP

Edu Esteve trenca "La Cadena", el seu nou senzill

Edu Esteve trenca "La Cadena", el seu nou senzill / Jordi Callol

Emporda.info

Després de l'èxit de "La Primavera" i "No Vull Despertar", Edu Esteve aterra aquest abril llest per sorprendre amb "La Cadena", un nou avançament del seu proper EP amb què pretén desmarcar-se del so dels llançaments anteriors i demostrar la seva versatilitat en diferents estils.

"La Cadena" és una proposta electrònica que, combinada amb elements cinemàtics i industrials, resulta en un tema caracteritzat per una potent, intensa i vertiginosa producció.

Amb un ritme frenètic, la cançó evoca el sentiment de ser jutjat constantment. I és que l'artista ens narra la història d'un nen amb grans somnis que, a còpia de caure i tornar a aixecar-se, ha perdut la por, però mai les ganes d'aconseguir-ho, fet que queda plasmat en versos com: "Si algú et diu que no, que no pots seguir, El teu digue'ls-hi ben alt: Qui em coneix a mi? "

A més, aquesta emoció està recolzada pels efectes de veu, que juguen amb el camp estèreo i la distorsió per enaltir la ràbia i la força en què se sustenta la interpretació vocal.