Club del Subscriptor

Sorteig de dues entrades dobles per veure 'Càmping Caravaning Cubelles', del Soterrani, al Teatre El Jardi

Una promoció per als subscriptors del Setmanari de l'Alt Empordà

Cartell de l'espectacle.

Cartell de l'espectacle. / Emporda.info

Emporda.info

Entre tots els subscriptors del Setmanari de l'Alt Empordà, sortegem dues entrades dobles per l'espectacle Càmping Caravaning Cubelles, del Soterrani, dins del Festival Còmic de Figueres, que es podrà veure el dissabte 8 d'abril, a les 21 hores, al Teatre El Jardí.

Càmping Caravaning Cubelles és una sèrie de 9 espectacles mensuals que pretenen furgar en 9 pecats de la Catalunya actual. Cada edició se centra en un defecte diferent de la catalanor i l’explora amb monòlegs, anàlisi de l’actualitat, un judici i interacció amb el públic. Amb els humoristes del Soterrani Manel Vidal, Marc Sarrats, Oye Sherman i Josep Català.

L’espectacle que es podrà veure a Figueres serà, sens dubte, el més especial, perquè recollirà els millors moments dels 6 espectacles celebrats fins a aquella data i donarà pistes dels 3 que quedaran per venir.

Si vols participar en aquest sorteig, truca al 972 510 715, aquest dijous, 30 de març, entre les 9 del matí i la 1 del migdia. I si encara no ets subscriptor de l'Empordà no dubtis a donar-te d'alta avui mateix al nostre Club del Subscriptor en aquest enllaç.