El Festival del Circ registra un nou rècord de la mà de The Flying Caballero

La companyia estatunidenca assoleix tres quadruples salts mortals consecutius

Jordi Callol

Jordi Callol

Des dels seus inicis el Festival Internacional del Circ Elefant d'Or, dirigit pel figuerenc Genís Matabosch, s'ha caracteritzat per la seva alta qualitat i la sorpresa constant durant les seves funcions.

Aquesta onzena edició no ha sigut diferent, ja que a la sessió de les dotze del migdia d'aquest dissabte 4 de març s'hi ha registrat un nou rècord històric de la mà de la companyia The Flying Caballero.

Els estatunidencs han assolit "el més difícil encara", segons el seu director, perquè han aconseguit fer tres quàdruples salts mortals consecutius al trapezi en una mateixa atracció. Els tres acròbates que han protagonitzat aquesta gesta han estat Ruben Caballero Jr, de 25 anys, Gunther Rafael Caballero, de 17 anys, i Anru Luis Caballero, de 15 anys.

Ja en assolir el segon quàdruple salt mortal, els membres de la companyia ho han celebrat, però en fer el tercer l'alegria i l'emoció s'han desbordat entre les diferents generacions de la companyia i el públic, que s'ha aixecat dels seus seients per aplaudir als artistes.

Matabosch, des de la pista del circ gironí, ha afirmat que "han fet el que és impossible" i que "han aconseguit una fita única en tota la història mundial del circ".