EL CLUB DEL SUBSCRIPTOR

La Schubertíada ofereix dues entrades al preu d’una per al concert del 22 d'agost

Una promoció per als subscriptors del Setmanari de l'Alt Empordà

Johannes Martin Kränzle

Johannes Martin Kränzle / Monika Rittershaus

Emporda.info

La Schubertíada ofereix dues entrades al preu d’una als subscriptors del Setmanari de l’Alt Empordà per al concert de Johannes Martin Kränzle (baríton) & Hilko Dumno (piano), lieder i balades de Loewe, Schumann, Schubert, Wolf i Klein, a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran, el dilluns, 22 d'agost (20.30 h).

Aquest baríton alemany és un referent entre els cantants wagnerians. Aquest estiu ha volgut estar present a Vilabertran perquè, ja des dels seus temps d'estudiant, manté una forta vinculació a la cançó poètica i, en especial, amb les balades. Aquestes cançons de caràcter més dramàtic i amb gran ambició narrativa, que inclouen personatges obscurs i efectes dramàtics de gran intensitat, són comparables a petites òperes, al cap i a la fi. El carisma de Kränzle i el seu domini de l'escenari amb un caràcter extravertit fan molt atractives les seves actuacions. El programa inclou una raresa: un cicle cantat en jiddisch amb cançons que semblen extretes de l'obra “El violinista a la teulada”. Un gran mestre que ens visita per primera vegada.

Per accedir a aquesta promoció, només s'ha de presentar la targeta del Club del Subscriptor a la taquilla de la Canònica de Santa Maria de Vilabertran.

I si encara no sou subscriptors, ara és el moment d’afegir-vos al nostre Club. Descobriu en aquest enllaç com podeu rebre el vostre exemplar, consultar-lo a Internet i gaudir d’un món d’avantatges.