La Schubertíada ofereix dues entrades al preu d’una als subscriptors del Setmanari de l’Alt Empordà per al concert de Johannes Martin Kränzle (baríton) & Hilko Dumno (piano), lieder i balades de Loewe, Schumann, Schubert, Wolf i Klein, a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran, el dilluns, 22 d'agost (20.30 h).

Aquest baríton alemany és un referent entre els cantants wagnerians. Aquest estiu ha volgut estar present a Vilabertran perquè, ja des dels seus temps d'estudiant, manté una forta vinculació a la cançó poètica i, en especial, amb les balades. Aquestes cançons de caràcter més dramàtic i amb gran ambició narrativa, que inclouen personatges obscurs i efectes dramàtics de gran intensitat, són comparables a petites òperes, al cap i a la fi. El carisma de Kränzle i el seu domini de l'escenari amb un caràcter extravertit fan molt atractives les seves actuacions. El programa inclou una raresa: un cicle cantat en jiddisch amb cançons que semblen extretes de l'obra “El violinista a la teulada”. Un gran mestre que ens visita per primera vegada.

Per accedir a aquesta promoció, només s'ha de presentar la targeta del Club del Subscriptor a la taquilla de la Canònica de Santa Maria de Vilabertran.

I si encara no sou subscriptors, ara és el moment d’afegir-vos al nostre Club. Descobriu en aquest enllaç com podeu rebre el vostre exemplar, consultar-lo a Internet i gaudir d’un món d’avantatges.