Carles Bros exposa 'Fes punta al llapis' a Barcelona aquest dimecres

Deprés del Museu de l'Empordà, el realitzador i presentador del programa d'«Art a l'Empordà» a Empordà TV presenta la col·lecció a la capital catalana

Carles Bros presenta la seva exposició a Barcelona

Carles Bros presenta la seva exposició a Barcelona / CARLES BROS

Emporda.info

El realitzador i presentador del programa  d'«Art a l'Empordà» a Empordà TV i director del programa «Parlem d'art» a Ràdio Llançà, Carles Bros, inaugura l'exposició 'Fes punta al llapis', aquest dijous 9 de març a Barcelona. Aquesta és una exposició itinerant en homenatge al llapis, en defensa de l’escriptura, en uns moments que tothom escriu en un ordinador, o en un telèfon mòbil.

Les escultures de Bros de llapis i flocs representen el vessant humà: els dibuixos a llapis dels infants, a més del futur a partir del grafit de la mina del llapis.

Els participants poden formar part de l'exposició escrivint els seus desitjos

Els participants poden formar part de l'exposició escrivint els seus desitjos / CARLES BROS

L'exposició havia format part de les temporals del Museu de l'Empordà de Figueres i de Can Mario de la Fundació Vila Casas. A partir de dijous a les set de la tarda, la proposta es podrà visitar a l'espai de l'Hotel Gran Marina de Barcelona.

Els assistents disposaran del material necessari per fer punta al llapis i escriure un desig. La data límit per visitar l'exposició és el 15 de maig.