El Club del Subscriptor

Sons del Món sorteja una entrada doble per 'God Save the Queen'

Una promoció per als subscriptors del Setmanari de l'Alt Empordà

Sons del Món sorteja una entrada doble per God Save the Queen

Sons del Món sorteja una entrada doble per God Save the Queen

Emporda.info

Sons del Món sorteja una entrada doble pel concert del grup God Save the Queen, el dia 31 de juliol a les 22h, a la Ciutadella de Roses. Participa, les entrades estan exhaurides!

Amb més de vint anys de trajectòria i el mèrit de ser, en paraules de Rolling Stone, la «millor banda tribut del món», el grup argentí de ben segur sorprendria a Mercury amb les mil·limètriques recreacions que fan dels seus shows més llegendaris. Una gira amb cent concerts amb entrades exhaurides, 300.000 espectadors arreu del món i actes de promoció del film Bohemian Rhapsody per petició expressa de Queen i 20th Century Fox. La banda, amb Pablo «Freddie Mercury» Padín al capdavant, interpretaran temes de totes les etapes de la banda britànica.

Per accedir a aquesta promoció, podeu enviar un correu subscriptor@emporda.info, o trucar els dijous de 9.00 h a 13.00 h

I si encara no sou subscriptors, ara és el moment d’afegir-vos al nostre Club. Descobriu en aquest enllaç com podeu rebre el vostre exemplar, consultar-lo a Internet i gaudir d’un món d’avantatges.