El Fòrum de Patrimoni Literari de la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada-Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona es fa aquest dimecres en format telemàtic. Enguany, entorn literatura i censura. Per poder seguir la jornada cal inscriure's enviant correu a dir.cmaa@udg.edu.

El Fòrum tindrà dues parts. Al matí, es farà la inauguració i presentació amb la regidora de Cultura i Patrimoni Històric de l'Ajuntament de Castelló, Xon Hugas, i el director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Ponsatí-Murlà, entre altres. Tot seguit hi haurà ponències on participaran Olívia Gassol, Jesús Alturo, Neus Real, Lara Estany i Francesc Foguet.

A la tarda se celebrarà una taula rodona sobre literatura, memòria i valors amb Jordi Font Agulló, Joan-Lluís Lluís i Simona Škrabec i, moderant-la, Margarida Casacuberta, directora de la Càtedra. Entre altres qüestions es debatrà quina és la reacció del públic lector davant la censura o com condiciona aquesta realitat als escriptors.