Castelló d'Empúries

El Fòrum Literari serà virtual i busca reflexionar sobre literatura i censura

Es fa aquest dimecres i inclou ponències de diferents especialistes en la matèria

Imatge d'arxiu d'una anterior edició del Fòrum

Imatge d'arxiu d'una anterior edició del Fòrum

EMPORDA.INFO

El Fòrum de Patrimoni Literari de la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada-Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona es fa aquest dimecres en format telemàtic. Enguany, entorn literatura i censura. Per poder seguir la jornada cal inscriure's enviant correu a dir.cmaa@udg.edu.

El Fòrum tindrà dues parts. Al matí, es farà la inauguració i presentació amb la regidora de Cultura i Patrimoni Històric de l'Ajuntament de Castelló, Xon Hugas, i el director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Ponsatí-Murlà, entre altres. Tot seguit hi haurà ponències on participaran Olívia Gassol, Jesús Alturo, Neus Real, Lara Estany i Francesc Foguet.

A la tarda se celebrarà una taula rodona sobre literatura, memòria i valors amb Jordi Font Agulló, Joan-Lluís Lluís i Simona Škrabec i, moderant-la, Margarida Casacuberta, directora de la Càtedra. Entre altres qüestions es debatrà quina és la reacció del públic lector davant la censura o com condiciona aquesta realitat als escriptors.