El Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV de Castelló d’Empúries organitza una visita guiada gratuïta el dissabte 3 d’octubre, a les 16 h de la tarda, amb motiu dels Espais Medievals de l’Empordà 2020, una iniciativa dels Consell Comarcals de l’Alt i el Baix Empordà i dels ajuntaments dels municipis que hi participen que té per objectiu fomentar el patrimoni cultural i arquitectònic de la comarca al llarg de l’any, i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, del Patronat de Turisme Girona Costa Brava i també del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La visita guiada gratuïta porta per títol “Convents medievals de Castelló d’Empúries, la capital del comtat d’Empúries” i inclourà la visita al Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV i a l’antic Convent de Sant Agustí de Castelló d’Empúries, que està sent objecte de rehabilitació per part de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries com un espai cultural d’alt valor històric i patrimonial.

La visita tindrà una durada aproximada de dues hores i cal reservar prèviament als telèfons 618 547 958, al 972 25 08 59 o bé a reserves@terramar.org. El punt de trobada i d’inici de la visita serà el dissabte 3 d’octubre a les 16 h de la tarda, al mateix Museu d’Història Medieval de Castelló d’Empúries a la plaça Jaume I de la vila.

L’assistència a l’activitat es farà tot complint les mesures sanitàries necessàries: aforament limitat, reserva prèvia, ús obligatori de mascareta i distància mínima entre persones.