01 de setembre de 2020
01.09.2020
L'Empordà
Figueres

La Fundació Gala-Salvador Dalí prorroga l'obertura dels museus fins al 4 d'octubre

Els museus del Triangle Dalinià estaran oberts tres setmanes més del previst

01.09.2020 | 13:01
La reobertura va ser l'11 de juliol.

Els tres museus del Triangle Dalinià (Figueres, Portlligat i Púbol) estaran oberts fins al diumenge 4 d'octubre. Després de tancar el 13 de març, com a conseqüència de les mesures sanitàries adoptades per les administracions en resposta a la pandèmia del coronavirus, els museus van reobrir les seves portes l'11 de juliol passat.

L'obertura dels museus, inicialment prevista fins al 13 de setembre, es prorroga fins al 4 d'octubre d'acord amb la política de flexibilitat anunciada i basada en el seguiment de la pandèmia i de les seves conseqüències sobre els fluxos turístics i el moviment de les persones.

Aquestes mesures estan destinades a preservar la Fundació en una situació tan complexa com l'actual, assegurant el seu paper en tots els àmbits i, en especial, com a institució cultural. La Fundació segueix de prop l'evolució dels paràmetres esmentats per tal de decidir la fórmula més adequada per regular el funcionament dels museus.

Malgrat l'aforament dels tres museus del Triangle Dalinià, que durant l'estiu ha estat limitat al 30% per raons sanitàries, des de la Fundació asseguren que "tots han tingut una bona acollida". Els visitants han expressat un alt grau de satisfacció per la visita i per les mesures sanitàries adoptades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook