17 de octubre de 2019
17.10.2019
Roses

La Ruta de les Tapes de Roses es celebrarà del 20 al 29 de març

El nombre d'establiments adherits augmenta edició rere edició

17.10.2019 | 13:52
El preu per cada tapa, acompanyada d'una copa de vi, serà de 3 €

Sector públic i privat tornen a col·laborar novament a Roses per donar a conèixer la riquesa culinària del municipi i la producció enològica de la DO Empordà.
La Ruta de les Tapes permet a vilatans i visitants gaudir durant 10 dies d'un interessant circuit gastronòmic, tot degustant les tapes i especialitats que ofereixen els restauradors, acompanyades amb una copa de vi. El preu per tapa i copa de vi que s'ha establert per a l'edició de 2020 és de 3 €.

Amb cada nova edició, el nombre d'establiments adherits a la campanya no ha deixat de créixer, passant dels 25 establiments durant 2016, als 83 de la passada edició de 2019. Paral·lelament, el nombre de persones que es donen cita en aquesta festa gastronòmica ha viscut també un augment continuat, arribant-se a les 193.000 tapes servides durant l'edició del passat any.
Des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses, impulsora de la campanya, es valora molt positivament la implicació del sector de la restauració del municipi i els bons resultats obtinguts fins al moment, per la qual cosa continua apostant per aquesta activitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook