El cicle d'acció musical 66butaques arrenca el divendres 18 d'octubre a les 10 de la nit amb l'actuació del cantant barceloní Guillamino, que arriba a Figueres per presentar el seu últim treball, Fra Júpiter (Bankrobber, 2018). Amb aquest concert, La Cate engega la primera edició d'un cicle de concerts propers i en petit format que tenen com a objectiu crear una atmosfera única que connecti els artistes amb el públic assistent.

66 butaques és el número de seients que hi ha la Sala Toni Montal de l'entitat i el número de persones que podran assistir a cada actuació. Amb aquest aforament tan limitat, el cicle 66butaques busca allunyar-se de les grans massificacions característiques dels festivals i les sales de concerts, oferint la possibilitat de viure una experiència musical única en una sala petita i acollidora que convertirà als assistents en un públic privilegiat: per la seva proximitat a l'artista, per l'acústica excel·lent de l'espai i per la possibilitat d'interactuar amb els músics al

finalitzar l'espectacle.

El cicle, que començarà aquest divendres amb les cançons místiques i entregades de Guillamino, tindrà lloc el tercer divendres de cada mes fins al mes de maig del 2020 i comptarà amb les actuacions d'alguns dels cantants i compositors més rellevants i representatius del panorama musical català actual, com són Ferran Palau, Maria Rodés, Nico Roig o Joana Serrat, entre d'altres.

Les entrades es poden comprar des de la pàgina del cicle www.66butaques.cat o des del web de La Cate i tenen un preu anticipat de 8 € (10 € a taquilla).