16 de febrer de 2019
16.02.2019
Figueres

El clam dels joves per la pau, en la cantata «UAP19 Brundibár» a Figueres

La recaptació del concert es destina als projectes solidaris en camps de refugiats que porta a terme Pallassos sense Fronteres.

16.02.2019 | 10:49

Dos centenars de joves pugen al tren deportats al camp de concentració de Theresienstalt, a Txèquia. Canten que són un poble de pau i que no els faran cap mal. Aquest és el tret de sortida de la cantata "UAP19 Brundibár", que nou instituts de l'Alt Empordà i dos de la Garrotxa han presentat, aquest divendres, 15 de febrer, al Teatre El Jardí de Figueres.

Els professors Mercè Rigau i Mon Bover, en representació de l'Associació UAP Eduquem per la Pau, han dirigit aquest muntatge, amb la participació d'aquests centres: Escolàpies Figueres, Alexandre Deulofeu, Bosc de la Coma, Cendrassos, Llançà, Illa de Rodes, La Garrotxa, La Jonquera, Narcís Monturiol, Olivar Gran i Ramon Muntaner. Figueres ha acollit per primera vegada aquesta cantata, que fins ara s'havia fet sempre només a Girona, amb motiu de la commemoració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau.

La recaptació del concert es destina als projectes solidaris en camps de refugiats que porta a terme Pallassos sense Fronteres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook