Successos

Atrapen a Figueres tres dones per furtar en supermercats amagant menjar i productes de neteja sota la roba

Tenen antecedents i duien objectes sostrets en quatre establiments comercials de la ciutat empordanesa i de Salt al cotxe

El menjar furtat per tres dones detingudes a Figueres.

El menjar furtat per tres dones detingudes a Figueres. / Mossos d'Esquadra

Empordà

Empordà

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres dones, de 52, 30 i 25 anys, per furtar en supermercats amagant menjar, roba i productes de neteja sota la roba. Els agents van rebre l'avís dimecres passat a la tarda del vigilant d'un establiment comercial de Figueres, que havia enxampat les tres sospitoses en plena feina i les va retenir. Quan els Mossos van arribar al comerç, van poder localitzar el vehicle que utilitzaven les lladres i, durant el registre, van trobar tot d'objectes presumptament sostrets. Així, van poder descobrir que les detingudes havien comès furts en tres supermercats de la carretera de Roses i també van trobar objectes sostrets d'una botiga d'un centre comercial de Salt.

Els Mossos les ha detingut com a suposades autores de delictes de furts. En el primer supermercat el valor dels objectes sostrets ascendia a 299,43 euros i a la resta entre 50 i 150 euros. A més, la dona de 25 anys tenia una ordre de detenció vigent per un delicte contra la seguretat del trànsit emesa pel jutjat d'instrucció 4 d'Hospitalet de Llobregat. Les arrestades, totes amb antecedents, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres el 30 de març.