SUCCESSOS

Alerta per un camió que transporta resina i té una petita fuita a Pont de Molins

Els Bombers han enviat tres dotacions a la zona

Diverses dotacions dels Bombers. | ARXIU

Diverses dotacions dels Bombers. | ARXIU

Eva Batlle

Un camió que transportava resina ha tingut una petita fuita a Pont de Molins. Ha succeït aquest divendres 2 de febrer cap a un quart de dotze del migdia, quan el vehicle s'ha avariat en el camí que porta a una granja. Llavors, el camioner, en veure que podia tenir algun problema amb la càrrega, s'ha aturat al voral.

Arran dels fets, ha alertat els Bombers que han desplaçat tres dotacions al punt del succés. Els efectius han pogut comprovar que el vehicle pesant té una petita fuita provinent d'un bidó que ha patit un cop. Arran d'això, també han revisat la caixa del camió per descartar més danys. No n'hi havia, segons indiquen des del cos d'emergències.

Arran dels fets, Protecció Civil ha activat en fase de prealerta el pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat).

Finalment, el camió afectat ha descarregat el dipòsit en una empresa propera que se n'ha fet càrrec, i ha continuat la marxa. Això ha fet que es tanqués la prealerta del pla Transcat, informa Protecció Civil.