Figueres viu una febrada comercial entre l'Olivar Gran, el Poblenou i Vilafant

Aldi impulsa la reconversió de l'antic Caprabo a prop del nou Lidl i de l'ampliació del Mercadona

VÍDEO | Així avancen les obres de conversió de l'antic supermercat Caprabo en un nou centre a Figueres

Josep López Navarro

Santi Coll

Santi Coll

El sector comercial de la zona del carrer Dama d’Aragó de Figueres està en obres aquests dies a causa de la reconversió de l’antic supermercat Caprabo en un nou centre impulat per Aldi. Per aquest motiu, produeixen talls de circulació importants a la trama viària d’aquesta zona, des d’aquest passat dilluns, 29 de gener, fins al 2 de febrer.

Les restriccions de pas per a vehicles estan centrades bàsicament en el carrer Antoni Ribas de Conill, paral·lel a l’avinguda Salvador Dalí, però també hi haurà repercussions al carrer Dama d’Aragó i l’avinguda Fages de Climent.

Aquesta superfície comercial havia representat el grup Eroski anys enrere. La seva nau lateral va ser reconvertida en basar de productes xinesos amb un aparcament compartit. L'arribada d'Aldi s'afegeix a la forta empenta que ha rebut aquest sector comercial situat entre els barris del Poblenou i l'Olivar Gran i la urbanització Camp dels Enginyers de Vilafant, on recentment s'ha estrenat un supermercat Lidl i Mercadona ha ampliat la seva superfície de venda i l'aparcament.