Tres detinguts a la Jonquera i Figueres per venda de cocaïna i possessió d'heroïna

Agents dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. MOSSOS D'ESQUADRA

Agents dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. MOSSOS D'ESQUADRA

Emporda.info

Els dies 20 i 22 de desembre es van detenir tres homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, dos a la Jonquera i un a Figueres, segons informen els Mossos d'Esquadra.

La primera detenció va ser el dia 20 de desembre a dos quarts de sis de la tarda en el carrer Major de la Jonquera, després que una patrulla de paisà va presenciar una transacció, poc abans a la plaça de l'Olivera, entre dos homes. Concretament, entre el que va acabar detingut, un home de trenta-dos anys amb antecedents, i un camioner que va reconèixer haver pagat 20 euros per una dosi de cocaïna. Els agents van intervenir els diners i la substància, 0,48 grams de cocaïna .

La segona detenció va ser el dia 22 de desembre, també a la Jonquera, concretament a l'Avinguda Catalunya del Pertús pels volts de les 8 del matí quan una patrulla de paisà va identificar un home de quaranta anys sense antecedents a qui se li va trobar en la seva possessió 53 grams de cocaïna i 2,11 grams de cocaïna. El van detenir en superar la dosis destinada al consum propi.

La tercera detenció va ser el mateix dia 22 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre, al carrer Sant Pau de Figueres. Una patrulla de paisà en el marc d'un dispositiu de prevenció de venda de substàncies estupefaents va presenciar un intercanvi entre el detingut,un home de quaranta-nou anys sense antecedents, i el conductor d'un cotxe. Li van intervenir 2 embolcalls de 0,60 grams de cocaïna cada un i 140 euros fraccionats.

Els tres detinguts van passar disposició del jutjat de guàrdia de Figueres.