L’Alt Empordà se suma al Gran Recapte del Banc dels Aliments

La cultura i l’esport s’alien en l'edició d'enguany, que es du a terme del 24, 25 i 26 de novembre amb donacions físiques i econòmiques

Diferents establiments de la comarca seran la seu de la 15a edició del Gran Recapte. | EMPORDÀ

Diferents establiments de la comarca seran la seu de la 15a edició del Gran Recapte. | EMPORDÀ / redacció. figueres

Emporda.info

L’Alt Empordà se suma, un any més, al Gran Recapte del Banc dels Aliments, i és que diversos supermercats s’han adherit a la campanya. Als punts de suport de Novavenda i el Carrefour de Figueres, així com a alguns establiments Esclat i Bonpreu a la comarca es farà recollida física i econòmica.

La quinzena edició del Gran Recapte del Banc dels Aliments es du a terme del 24 al 30 de novembre amb donacions físiques i econòmiques. Unes dues mil persones voluntàries seran presents als prop de 300 punts de recollida dels diferents establiments col·laboradors de la demarcació de Girona els dies 24, 25 i 26 de novembre.

Amb motiu d’aquesta quinzena edició s’han organitzat diversos esdeveniments benèfics on es podrà col·laborar amb donacions físiques i econòmiques al Gran Recapte d’enguany. Els actes es concentren a Girona. El dijous, 23 de novembre, a les set de la tarda, se celebrarà un concert benèfic per al Banc dels Aliments a l’aula o del Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona. El dissabte, 25 de novembre, a la mateixa hora, tindrà lloc el concert Emociona’t amb la SCCC: The Spirit of Christmas, a l’Auditori de Girona, on es podran fer donacions econòmiques pel Banc dels Aliments de Girona.

I, finalment, el dilluns, 27 de novembre, a la Fan Zone del FC Girona, es convida a tothom a aportar un litre de llet pel Banc dels Aliments de Girona. Entre els que facin una aportació, se sortejarà un viatge a Madrid per veure el partit entre el Real Madrid i el FC Girona per a dues persones.