El Gran Recapte d’Aliments necessita 2.000 voluntaris del 24 al 30 de novembre

La 15a edició tindrà lloc del 24 al 30 de novembre

El Gran Recapte torna un any més.

El Gran Recapte torna un any més. / JOAN CORTADELLAS

Emporda.info

El Banc dels Aliments de Girona fa una crida per incorporar 2.000 persones voluntàries per a la 15a edició del Gran Recapte, que tindrà lloc del 24 al 30 de novembre. Els voluntaris i voluntàries seran presents als prop de 300 punts de recollida dels diferents establiments col·laboradors de la demarcació de Girona els dies 24, 25 i 26 de novembre.

El Gran Recapte d’enguany adoptarà de nou un format mixt de donacions físiques d’aliments i donacions econòmiques per comprar i distribuir aliments. Les donacions dels aliments es faran a les caixes dels supermercats i establiments col·laboradors del divendres 24 al diumenge 26 de novembre, mentre que les donacions econòmiques es podran realitzar fins al 30 de novembre a la línia de caixes dels establiments col·laboradors, al web del Gran Recapte o a través de Bizum.

El Banc dels Aliments mantindrà oberta la donació mitjançant el seu web fins al 15 de desembre. Aquest any, el Gran Recapte dels Aliments té lloc en un context marcat per la inflació.