La cervesa artesana torna a la Rambla de Figueres amb convidada d’honor

Els sis productors locals compartiran degustacions amb la guanyadora del Barcelona Beer Challenge

Organitzadors i productors a la Rambla de Figueres.

Organitzadors i productors a la Rambla de Figueres. / Santi Coll

Santi Coll

Santi Coll

La Fira Degustació de la Cervesa Artesana de l’Alt Empordà torna a Figueres i ho fa amb molta força. Té lloc el 3 i 4 de novembre, tot just després de la festivitat de Tots Sants. Organitzada per Comerç Figueres Associació en col·laboració amb l’Ajuntament de Figueres, comptarà amb la participació de sis productors artesans de la comarca i un convidat especial: Juguetes Perdidos amb Dua, la millor cervesera novella 2023 segons el concurs internacional Barcelona Beer Challenge. També hi haurà quatre estands d’alimentació i actuacions diverses.

Per a Pilar Sánchez, regidora de Fires, l’objectiu «és donar a conèixer la cervesa artesana que es produeix a la ciutat i a la comarca, difondre la seva qualitat i els seus mètodes d’elaboració». Frederic Carbó, president de Comerç Figueres, s’ha mostrat «molt orgullós» de l’empenta d’aquests productors, el portaveu dels quals, Xavi Pujol, agraeix «l’oportunitat de poder participar en aquest esdeveniment per a poder mostrar els nostres productes».

Durant la Fira, hi haurà tastets en diversos establiments de la ciutat i, també, en el Museu del Joguet. El preu d’aquests tastets serà de 10 euros per persona amb reserva prèvia. Se’n faran a la botiga Big Band del carrer Peralada, a la carnisseria Serra Pla del carrer Nou, i al Tony’s, restaurant de la plaça de les Patates. Les reserves s’han de formalitzar a hola@ellupol.cat.