Rebenten dues botigues de telefonia a Roses a cops de tapa de clavegueram i roben mòbils

Els Mossos busquen els encaputxats que van sostreure una vintena d'aparells d'alta gamma

Dos agents dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu.

Dos agents dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu. / EUROPA PRESS

Eva Batlle

Robatori en dues botigues de telefonia de Roses. Els lladres es van armar amb una tapa de clavegueram, van destrossar la vidriera de l'aparador i es van emportar telèfons exposats al comerç. A l'incident hi van assistir tant els Mossos d'Esquadra com la Policia Local de Roses.

Ambdós establiments estan situats al carrer de Jaume I i a ben poca distància l'un de l'altre i la nit de divendres van ser l'objectiu dels lladres. La policia va rebre l'avís poc abans de la una de la nit perquè van sonar les alarmes de les dues botigues.

Diverses patrulles van anar fins al lloc dels fets i es van trobar amb les destrosses i el robatori. Els lladres, però ja no hi eren.

La policia científica dels Mossos va treballar al lloc dels fets i van poder extreure algunes pistes. S'apunta que els lladres anaven encaputxats i que van utilitzar el mateix modus operandi per accedir a dins les botigues i robar-hi. Van emportar-se una vintena de telèfons d'alta gamma.

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Roses està indagant per arribar fins als lladres que van cometre el robatori amb força.

Subscriu-te per seguir llegint