A presó un lladre per robar en nou cotxes en una setmana a Empuriabrava

Els Mossos el van detenir tres vegades i en dues d'elles el van enxampar mentre estava cometent els fets

Una detenció dels Mossos, en una imatge d'arxiu.

Una detenció dels Mossos, en una imatge d'arxiu. / Mossos d'Esquadra

ACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Roses un lladre multireincident de 39 anys per entrar a robar en nou cotxes d'Empuriabrava en només una setmana. Els Mossos el van arribar a detenir tres vegades, fins que el jutjat de guàrdia de Figueres va decidir engarjolar-lo. Una patrulla dels Mossos el va arrestar el dimarts 17, després que un veí d'Empuriabrava avisés que estava saquejant un vehicle que estava aparcat. Els policies van arribar i el van trobar encara robant a dins del cotxe i el van poder detenir. Durant el registre posterior, els Mossos van trobar-li objectes que havia sostret en tres robatoris i un furt comesos el 13 i el 16 d'octubre. Després de declarar, el jutjat de guàrdia de Figueres el va deixar en llibertat.

Però pocs dies més tard els Mossos van haver-lo de detenir una altra vegada. En aquest cas va ser el divendres 20 al matí quan el van tornar a trobar robant de nou en cotxes d'Empuriabrava. Tot i que va quedar en llibertat, el jutge va detectar que tenia una ordre de no acostar-se a la localitat, sol·licitada per la Fiscalia. El mateix dia 20, l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos va determinar que era el presumpte autor de dos robatoris amb força a l'interior de vehicle del dia 19.

Va ser aleshores quan els policies van localitzar-lo a Roses i el van detenir de nou, per aquests dos fets i el trencament de condemna, per haver anat a Empuriabrava, malgrat que no podia. El dia 21 va passar a disposició del jutge que va decidir enviar-lo a presó.