El PSC celebra la “mà estesa” de Masquef a Figueres però diu que al govern li falta “musculatura” per encarar temes clau

Els socialistes afirmen que “no s’ha fet res” amb el Carme Guasch, la Sala Edison o l’impuls d’espais industrials

Moment de la roda de premsa.

Moment de la roda de premsa. / PSC

ACN

El grup municipal del PSC de Figueres celebra la “mà estesa” de l’alcalde Jordi Masquef durant els primers 100 dies de govern de Junts x Figueres però acusa l’equip de govern de falta de “musculatura” per gestionar la ciutat i afrontar temes clau com el Carme Guasch, la Sala Edison o l’impuls de polígons industrials. Els socialistes diuen que durant aquests tres mesos “no s’ha fet res” en aquests temes. Tot i que valorem l’actitud de l’alcalde i la continuïtat dels nostres projectes, considerem que el govern està parat i que hauria de prioritzar els temes que es van començar a desencallar en l’anterior mandat”, assegura el portaveu de la formació, Pere Casellas.

En una roda de premsa on hi havia els tres regidors socialistes Pere Casellas, Núria Navarro i Alfons Martínez, ha valorat positivament l'actitud de l'alcalde a l'inici del mandat així com la continuïtat dels projectes iniciats per l'anterior govern. Els socialistes han destacat el desplegament del POUM, la continuïtat en cultura i turisme i la continuació dels canvis iniciats en el servei municipal de neteja.

En aquest sentit, Casellas ha remarcat que al govern actual li falta “musculatura” política i tècnica i que tot recau en l’alcalde, “en un gabinet on encara no hi ha ni cap de gabinet”. Els socialistes han afirmat que no s’ha treballat en el desplegament de les zones industrials que preveu el nou POUM per “evitar que empreses com la Rieju se’n vagin a polígons industrials de fora de la ciutat; la construcció de l’escola Carme Guasch o la Sala Edison, que per primera vegada està encarada i resolta”. “Tampoc s’ha avançat gens en àmbits com l’incivisme”, han insistit.