L'eWoman Figueres premia la trajectòria de "Tati" Roig, de Ceres Roura

La cita ha reunit prop de 200 assistents a l'auditori Caputxins per escoltar les ponències de Verónica Fumanal, Montse Aguer i Cèlia Corominas

Emporda.info

La trajectòria de l'empresària figuerenca Carme "Tati" Roig Casademont, de Ceres Roura, ha estat reconeguda a l'eWoman Figueres 2023. Un esdeveniment que va reunir, aquest dimecres, prop de dos centenars d'assistents a l'auditori dels Caputxins, i que tenia per objectiu enfortir la presència de la dona en el món empresarial i, de manera especial, en els llocs de direcció.

Organitzat pel Setmanari de l'Alt Empordà i Prensa Ibérica, amb el suport de l'Ajuntament de Figueres, l'impuls de CaixaBank i la col·laboració de la Denominació d'Origen (DO) Empordà, l'acte va comptar també amb les intervencions de Verónica Fumanal, politòloga; Cèlia Corominas, directora de l'àrea de negoci de CaixaBank a l'Alt Empordà, i Montse Aguer, directora dels museus de la Fundació Gala-Salvador Dalí. Les ponents van compartir amb el públic diverses reflexions sobre el paper de la dona en el món del lideratge, i la dificultat que suposa accedir i fer-se valdre "en un sector on predominen els homes".

Així mateix, els tres coach de l'empresa Cambyo, Usoa Arregui, Alfredo Julià i Ignacio Alonso, van ser els altres grans protagonistes de la jornada amb una sessió participativa amb el públic. Amb ella van explicar la riquesa de la diversitat i els diferents estils amb els que es poden prendre decisions.

Tati Roig (Ceres Roura)

Després de dedicar-se a l’ensenyament durant vint anys, Tati Roig es va incorporar plenament a l’empresa familiar l’any 1998 després que un incendi destruís la nau de producció. Filla i neta de botiguers i comerciants figuerencs, és una apassionada en el contacte amb la gent. Ha defugit del protagonisme i ha sortit del primer pla, deixant pas al seu marit, Xavier Roura, i fills, però ella, des d’una posició estratègica, ha estat l’encarregada de tenir cura de tots els detalls d’una empresa que s’ha convertit en líder del seu sector al país, Ceres Roura.

Premi de l'eWoman Figueres 2023.

Premi de l'eWoman Figueres 2023. / Josep López