eWoman arriba avui a Figueres per destacar el valor del lideratge femení

Té lloc aquest dimecres 18 d'octubre, a l'auditori dels Caputxins, a les 7 de la tarda

Verónica Fumanal, Montse Aguer i Cèlia Corominas són les ponents convidades d’aquesta edició, i «Tati» Roig, de Ceres Roura, rebrà un reconeixement durant l'acte

L'esdeveniment està organitzat per Prensa Ibérica i EMPORDÀ, i té el suport de CaixaBank i l’Ajuntament

Verónica Fumanal, Cèlia Corominas i Montse Aguer.

Verónica Fumanal, Cèlia Corominas i Montse Aguer.

Carles Ayats Aljarilla

Carles Ayats Aljarilla

El lideratge femení protagonitza l’eWoman Figueres que aquest dimecres, a les 7 de la tarda, arriba a l’Auditori dels Caputxins. Aquesta edició farà un reconeixement a la trajectòria de Carme "Tati" Roig Casademont, de Ceres Roura, que compartirà escenari amb tres ponències inspiradores i una sessió de coaching.

Després de dedicar-se a l’ensenyament durant vint anys, Tati Roig es va incorporar plenament a l’empresa familiar l’any 1998 després que un incendi destruís la nau de producció. Filla i neta de botiguers i comerciants figuerencs, és una apassionada en el contacte amb la gent. Ha defugit del protagonisme i ha sortit del primer pla, deixant pas al seu marit, Xavier Roura, i fills, però ella, des d’una posició estratègica, ha estat l’encarregada de tenir cura de tots els detalls d’una empresa que s’ha convertit en líder del seu sector al país, Ceres Roura.

El Setmanari de l’Alt Empordà i Prensa Ibérica, amb el suport de l’Ajuntament de Figueres, l’impuls de CaixaBank i la col·laboració de la Denominació d’Origen (DO) Empordà, organitzen aquest esdeveniment que té per objectiu enfortir la presència de la dona en el món empresarial i en els alts llocs de direcció, una proposta d’inspiració, emoció i motivació que en aquesta edició tindrà com a fil conductor: la diversitat.

Les tres ponents d’aquesta edició són Verónica Fumanal, politòloga; Cèlia Corominas, directora de l’àrea de negoci de CaixaBank a l’Alt Empordà, i Montse Aguer, directora dels Museus Dalí i del Centre d’Estudis Dalinians de la Fundació Gala-Salvador Dalí. De la mà de l’empresa de coaching Cambyo, s’ha dissenyat una jornada participativa i dinàmica en la qual connectarem públic i ponents, elevant els discursos a un punt experiencial. Els tres coach –Usoa Arregui, Alfredo Julià i Ignacio Alonso–, experts en lideratge, també convidaran els assistents a una sessió per explicar la riquesa de la diversitat i els diferents estils amb els quals es poden prendre decisions i relacionar-se amb els altres, en funció de si es fa des d’un vessant més racional o emocional, més reflexiu o més actiu.

Per assistir a l'acte, cal inscriure's. Ho podeu fer clicant aquí: