L'Exèrcit organitza una arriada de bandera i una jornada de portes obertes al castell de Sant Ferran de Figueres per commemorar el 12-O

Serà el 7 d'octubre i en el marc de la jornada les diverses unitats participants, Forces Armades, Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat faran una exposició estàtica de materials

El 6 d'octubre, al Castell de Sant Ferran, tindrà lloc un Concert de Música Militar

Una dona jurant bandera al castell de Sant Ferran de Figueres l'any passat.

Una dona jurant bandera al castell de Sant Ferran de Figueres l'any passat. / ARIADNA RECHE

Emporda.info

L'Exèrcit ha organitzat una arriada de bandera al Castell de Sant Ferran de Figueres el pròxim 7 d'octubre per commemorar el 12 d'octubre, Dia de la Festa Nacional. Es farà en el marc d'una Jornada de Portes Obertes a la fortalesa. Durant aquesta, les diverses unitats participants, Forces Armades, Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat faran, de les 10 fins a les 18 h, una exposició estàtica de materials. Per finalitzar la jornada es farà l'Arriado Solemne de Bandera, a les 19 h. L'entrada a totes les activitats serà lliure fins a completar aforament.

La jornada l'organitza la Comandància Militar de Girona en col·laboració amb l'Aquarterament General Álvarez de Castro, Regiments d'Infanteria Arapiles núm. 62 i Barcelona 63, El Consorci del Castell de Sant Ferran, la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia de Girona.

Paral·lelament, un dia abans, el 6 d'octubre, a les 20:30 h al mateix Castell de Sant Ferran, tindrà lloc un Concert de Música Militar a càrrec de la Unitat de Música de la Inspecció General de l'Exèrcit. Interpretaran un programa musical creat especialment per l'ocasió. L'entrada al concert serà gratuïta i fins a completar aforament. Els interessats en assistir al concert han d'adquirir l'entrada adreçant-se al correu regimiento-infanteria-arapiles62@et.mde.es.