Amenacen els mossos amb un fusell de pesca a Terrades quan els troben marihuana valorada en 400.000 euros

La plantació de 160 plantes de marihuana creixia en un terreny situat a la llera del Torrent de Fontanilles

La plantació de marihuana a Terrades.

La plantació de marihuana a Terrades. / Mossos d'Esquadra

ACN

 ls Mossos han desmantellat una plantació de marihuana a la llera d'un torrent de Terrades on hi creixia droga valorada en 400.000 euros. En total, al paratge hi havia unes 160 plantes. Durant el dispositiu per desmantellar la plantació, els mossos van sorprendre dos homes que s'encarregaven de fer créixer la marihuana, i que els van amenaçar amb una defensa extensible i un fusell de pesca. La policia va aconseguir detenir-ne un, a qui acusen d'un delicte contra la salut pública, atemptat a agent de l'autoritat i trencament de condemna.

La plantació de marihuana a Terrades creixia en un terreny situat a la llera del Torrent de Fontanilles, a prop de la GI-510. Els Mossos d'Esquadra van descobrir-la el 13 de setembre, i en poques hores van muntar un operatiu per desmantellar-la.

El dispositiu es va fer l'endemà a primera hora del matí. Hi van prendre part agents d'investigació i de seguretat ciutadana. Quan la policia va arribar al lloc, va sorprendre dos homes que s'encarregaven de fer créixer la marihuana. Un d'ells va fugir pel bosc mentre esgrimia un fusell de pesca, però els mossos van poder detenir el segon responsable de la plantació.

És un home de 43 anys, que durant la detenció va amenaçar la policia amb una defensa extensible. Els mossos l'acusen d'un delicte contra la salut pública, d'un altre d'atemptat a agents de l'autoritat i d'un tercer de trencament de condemna (perquè té vigent una ordre judicial que li prohibeix portar armes).

La plantació que creixia amagada en aquest paratge de Terrades estava dividida en dos nivells. En total, hi havia 160 plantes que ja tenien cabdells de marihuana. El valor de la droga comissada al mercat negre puja fins a 419.877 euros. La investigació continua oberta i la policia no descarta més detencions.