Així és la nova programació de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà

S’ha apostat per activitats demandades pels joves com tallers de bateria, kickboxing, o jocs de taula

La presentació del programa de l’Oficina Jove.

La presentació del programa de l’Oficina Jove. / CCAE

Emporda.info

Un cop més l’Oficina Jove de l’Alt Empordà presenta una nova programació, i com sempre està farcida d'actes. En aquesta nova temporada, des del Consell Comarcal s’ha apostat per activitats demandades pels joves com tallers de bateria, kickboxing, o jocs de taula i es recupera el projecte del grup de teatre en col·laboració amb la companyia A Mossegades que forma els joves per poder dissenyar i actuar en la seva pròpia obra de nova creació.

També es continuarà oferint el servei «Fem els deures» per alumnes d’ESO, el servei de salut i el d’emancipació juvenil, atès conjuntament entre els tècnics de l’Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal. En el programa d’activitats d’octubre a desembre podreu trobar encara moltes més activitats. Es tracta d’un llibret que es repartirà a tots els instituts i centres culturals i de lleure, i que es pot consultar també digitalment al web www.empordajove.cat.

L'Oficina Jove dona diàriament un servei gratuït a entre 50 i 100 joves d’entre 12 i 29 anys, que poden fer ús de l’espai o bé participar de les xerrades, tallers , sortides i activitats organitzades.

Espai de trobada pels joves

Cal destacar que l’alcaldessa de Llançà i consellera comarcal de Joventut, Núria Escarpanter, i el regidor de l’Ajuntament de Figueres, Pere Montserrat, van ser els encarregats de presentar, la setmana passada, totes les activitats. En la presentació, Escarpanter va destacar la feina que es fa des de les dues institucions perquè l’Oficina Jove sigui un espai de trobada per als joves de Figueres i de la comarca. «Tal com ja van avançar el president del Consell Comarcal, Agustí Badosa i l’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, la voluntat d’ambdues institucions per als anys vinents és anar plegats i teixir complicitats», va dir la consellera. Per la seva banda, el regidor de Joventut Pere Montserrat va remarcar el ferm "compromís del nou govern de Figueres és seguir impulsant polítiques juvenils amb la fórmula de l’Oficina Jove".