El govern espanyol destina 14,7 milions d'euros al manteniment d'estacions de tren, algunes de l'Alt Empordà

Adif licitarà el contracte que preveu, entre altres, els recintes de Figueres, Llançà i Portbou

Estació de tren de Figueres.

Estació de tren de Figueres. / ACN

Emporda.info

El govern espanyol destina 14,7 milions d'euros al manteniment de diverses estacions de tren d'Aragó i Catalunya. Pel que fa a l'Alt Empordà, es faran actuacions a les estacions de Figueres – Vilafant, Figueres, Llançà i Portbou.

Concretament, Adif licitarà el contracte per un termini de dos anys, prorrogables a dos més, que inclou les estacions de Sants, Passeig de Gràcia i l'Estació de França, a Barcelona. Les actuacions contemplen la conservació i el manteniment integral de les estacions, tant els edificis, com les instal·lacions com els equipaments que hi ha al seu interior. L'objectiu de tot plegat és conservar la qualitat del servei, maximitzar la funcionalitat dels recintes i assegurar l'operativa. El contracte també inclou diverses estacions de la demarcació de Girona, Tarragona i Lleida, respectivament.

A la resta de la demarcació s'actuarà també a les de Girona, Caldes de Malavella, Flaçà, Ripoll, Sils. A Barcelona es faran millores a l'estació de Torelló. A Tarragona, es contemplen les estacions de Camp de Tarragona, Tarragona, Reus, Torredembarra, Cambrils, L'Hospitalet de l'Infant, Tortosa i L'Aldea-Amposta-Tortosa. A Lleida s'inclou l'estació de Lleida – Pirineus.