La llibreria La Ploma i l'estanc La Campinya de Figueres reparteixen el primer premi de La Grossa de la Diada

Els agraciats que tinguin el número 21111, s'enduran un premi de 50.000 euros

Carme Heras, propietària de la llibreria La Ploma de Figueres, amb el número agraciat.

Carme Heras, propietària de la llibreria La Ploma de Figueres, amb el número agraciat. / Emporda.info

Josep López Navarro

Josep López Navarro

La llibreria La Ploma i l'estanc La Campinya de Figueres han repartit el primer premi de La Grossa de la Diada 2023, el número 21111. Els agraciats que tinguin una butlleta amb aquest nombre, s'enduran un premi de 50.000 euros. Ara bé, en el cas que el bitllet sigui de la sèrie 29, rebran 2 milions d'euros. Les butlletes repartides a la capital altempordanesa han estat tretes de màquina.

Cal destacar que en el cas de la llibreria La Ploma, aquest és el segon premi que reparteix aquest any. "El passat mes de maig vàrem donar 50.000 € de la Grossa de Divendres", han explicat per xarxes socials. "Anem per la tercera, la Grossa de Cap d'Any", han afegit.

Més premis

Pel que fa a la resta de premis de la Grossa de la Diada, el segon ha estat per al número 00700, amb 20.000 euros. I el tercer premi és per al 31.152, amb 10.000 euros.

Paral·lelament, també hi ha un segon reintegrament, el 6, que té un premi de cinc euros. Alhora, hi ha diversos premis per aproximacions, que van dels 5 als 2.000 euros.

Els guanyadors de premis superiors a 2.000 euros rebran un correu electrònic amb els passos a seguir per cobrar. En cas d'haver rebut un premi inferior a 2.000 euros, l'abonament es farà automàticament.

Propers sortejos

A partir d'aquest dimarts ja es comencen a vendre les butlletes de la Grossa de Cap d'Any. El sorteig se celebrarà el pròxim 31 de desembre. Al mateix temps, també es posa a la venda La Grossa del divendres Especial La Castanyada, que repartirà un premi extraordinari de mig milió d'euros per bitllet de cinc euros, el pròxim 27 d'octubre.