Vilafant presenta un cartipàs per afrontar els reptes de futur

El nou govern de Vilafant format per PSC, Junts per Vilafant i Ciutadans aprova l’organització de treball per els propers 4 anys

Ple d'investidura de Montse De La Llave

Ple d'investidura de Montse De La Llave / AJUNTAMENT DE VILAFANT

Emporda.info

L’alcaldessa Montse De La Llave ha donat compte al ple de les delegacions que ha fet als regidors que formen el govern municipal. Un document organitzatiu que crea noves àrees com la de Desenvolupament Sostenible o la de Relacions Estratègiques, un organigrama que disposarà de quatre tinences d’alcaldia repartides entre els tres grups que formen el govern municipal. «Hem creat un cartipàs que posa l’accent en la Promoció Econòmica, el Desenvolupament Sostenible sense oblidar l’atenció a les persones. És un organigrama de treball que ens permetrà treballar per afrontar els reptes de futur del nostre municipi, aprofitant les oportunitats que s’hauran de gestionar aquest proper mandat. Ens hem dotat d’un cartipàs que vol treure el màxim potencial d’un equip que vol aportar idees noves seguint les línies de treball marcades en els darrers anys», destaca l’alcaldessa.

L’alcaldessa-presidenta, Montse De La Llave s’ocuparà de les àrees d’Urbanisme, Obres i Mobilitat, també gestionarà les àrees d’Habitatge i Igualtat. Francesc Gaspar, serà el Primer tinent d’alcaldia i serà l’encarregat de dinamitzar l’àrea de Promoció Econòmica a la qual s’incorpora també la tasca de Relacions Estratègiques en l’entorn territorial, Gaspar també s’ocuparà dels temes de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil i gestionarà les relacions amb les entitats i associacions. La regidora Rebeca López serà la Segona tinent d’alcaldia, portarà les àrees de Benestar i Salut i s’encarregarà de coordinar la Brigada Municipal i de l’organització de les Festes Populars. La Tercera tinença d’alcaldia serà per Víctor Grau que a més, també s’ocuparà de l’àrea d’Hisenda i Economia, de Joventut, Esports i també gestionarà una àrea nova encarregada del Desenvolupament Sostenible. Dolors Caballero serà la Quarta tinent d’alcaldia i gestionarà les àrees de Cultura, Comunicació municipal i Gent Gran. El regidor Xavi García s’ocuparà dels temes relacionats amb el Medi Ambient, el Patrimoni Municipal i els Recursos Humans. Les àrees d’Educació, Via Pública i Serveis Públics i Transparència i Bon Govern els gestionarà la regidora Meritxell Novillo.

En aquesta sessió, també s’han creat les comissions informatives, les juntes de govern i s’han nomenat els representants municipals per a la societat plurimunicipal FISERSA.

Per finalitzar, en aquest mateix Ple s'ha procedir a efectuar el sorteig de les persones que formaran les meses per a les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat el proper 23 de Juliol. 

Govern municipal de Vilafant

Govern municipal de Vilafant / AJUNTAMENT DE VILAFANT