Aquest diumenge al matí han tingut lloc dues curses benèfiques a l'Alt Empordà, ambdues dedicades a la lluita contra el càncer. Les dues competicions han tingut dos recorreguts diferents, de 5 i 10 km, i els participants han pogut escollir entre fer-les corrent o caminant.

A Vilafant s'ha disputat la prova «Vilafant en marxa Contra el Càncer», que ha comptat amb uns 600 inscrits. La cursa ha començat a les 10 del matí al Parc de les Lletres i ha finalitzat a la urbanització Camps d’en Pineda. La prova ha acollit activitats paral·leles com tallers de maquillatge, infantils i zumba i hi ha actuat el dj Xavi Buixó.

Una hora abans, a les 9 del matí, s'ha donat el tret de sortida de la prova Run4Cancer, a benefici de la Fundació Oncolliga Girona. La seu altempordanesa d'enguany ha sigut Navata, on s'han inscrit fins a 120 corredors. La prova solidària Run4Cancer s'ha disputat simultàniament a onze localitats gironines a banda de Navata i, en total, ha comptat amb prop de 4000 inscrits, segons dades de la pròpia Fundació Oncolliga Girona.

La sortida de la cursa de Vilafant. Twitter: @AjVilafant