Més de 700 persones corren contra el càncer a Vilafant i Navata

La recaptació de les dues curses s'ha destinat en benefici de l'Associació contra el càncer de Vilafant i de la Fundació Oncolliga Girona

Assistents i acompanyants de la Run4Cancer de Navata.

Assistents i acompanyants de la Run4Cancer de Navata. / Lluís Ribera

EMPORDA.INFO

Aquest diumenge al matí han tingut lloc dues curses benèfiques a l'Alt Empordà, ambdues dedicades a la lluita contra el càncer. Les dues competicions han tingut dos recorreguts diferents, de 5 i 10 km, i els participants han pogut escollir entre fer-les corrent o caminant.

A Vilafant s'ha disputat la prova «Vilafant en marxa Contra el Càncer», que ha comptat amb uns 600 inscrits. La cursa ha començat a les 10 del matí al Parc de les Lletres i ha finalitzat a la urbanització Camps d’en Pineda. La prova ha acollit activitats paral·leles com tallers de maquillatge, infantils i zumba i hi ha actuat el dj Xavi Buixó.

Una hora abans, a les 9 del matí, s'ha donat el tret de sortida de la prova Run4Cancer, a benefici de la Fundació Oncolliga Girona. La seu altempordanesa d'enguany ha sigut Navata, on s'han inscrit fins a 120 corredors. La prova solidària Run4Cancer s'ha disputat simultàniament a onze localitats gironines a banda de Navata i, en total, ha comptat amb prop de 4000 inscrits, segons dades de la pròpia Fundació Oncolliga Girona.

La sortida de la cursa de Vilafant.

La sortida de la cursa de Vilafant. / Twitter: @AjVilafant