Vilafant

Francesc Gaspar encapçalarà la llista de Junts per Vilafant a les properes eleccions

El regidor va presentar la seva candidatura en el transcurs d’una trobada de militants i simpatitzants

El candidat va presentar la seva candidatura com a alcaldable en el transcurs d’una trobada de militants i simpatitzants de Junts.

El candidat va presentar la seva candidatura com a alcaldable en el transcurs d’una trobada de militants i simpatitzants de Junts. / Junts per Catalunya

Emporda.info

Francesc Gaspar encapçalarà la llista de Junts per Vilafant a les properes eleccions municipals. Gaspar, de 59 anys, i actual regidor al consistori vilafantenc, és tècnic en gestió comercial i fa el pas de liderar la candidatura amb la voluntat de “posar en marxa nous projectes per construir un Vilafant que miri el futur entomant nous reptes”.

El regidor està vinculat a diverses entitats i associacions del municipi i va presentar la seva candidatura com a alcaldable en el transcurs d’una trobada de militants i simpatitzants de Junts que ha tingut lloc el passat dimarts al vespre, a la qual hi ha assistit la presidenta de Junts a la Vegueria de Girona, Maria Àngels Planas, el secretari d’Organització de Junts a l’Alt Empordà, Josep Maria Bernils, i altres representants del partit a la comarca. 

“Vilafant viu centrada en el curt termini i necessitem allargar la mirada, pensar en el mitjà i llarg termini, en el poble que volem tenir el 2030 i el 2040. Des de Junts apostem per un model que potenciï els polígons industrials de la zona i generar un major dinamisme al municipi, potenciant el comerç local. També volem donar un nou impuls a entitats i associacions”, ha explicat Gaspar.