L’episodi de pluja ja ha deixat a Catalunya més de 20 litres a bona part del territori, amb registres especialment importants en sectors de l’Alt Empordà, on s’esperava que al final del dia es poguessin superar els 100 litres. Navata ha estat el poble que ha notat amb més força l'episodi de pluges d'aquest dissabte. A la població, és on s'ha recollit la xifra més alta de Catalunya, amb 100,1 litres en 24 hores.

A banda, al Penedès es tenen registres de gairebé 85 litres al Vendrell, i al Tarragonès de 77 litres a Constantí. El telèfon d'emergències 112 ha rebut fins a les 9 del vespre 113 trucades relacionades amb la borrasca. D'altra banda, durant el matí els Bombers han atès una trentena d'avisos per incidències relacionades amb les pluges, mentre que des de les 2 del migdia i fins a les 6 de la tarda n'han rebut 24, cap de greu.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, no plovia tant al conjunt del país des del 23 i 24 de novembre del 2021.

Aquest matí Protecció Civil ha activat l'alerta del Pla INUNCAT per fort onatge, sobretot al litoral nord del país, amb onades de més de 4 metres.

Gruixos de neu

Les estacions de muntanya de tot el Pirineu també han registrat importants nevades. Aquest migdia les estacions gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han informat de més de 40 cm de neu a Espot i a Boí Taüll i de 20 cm de neu a Vall de Núria.

Incidències per pluges

El telèfon d'emergències ha rebut 113 trucades per incidències relacionades amb les pluges fins a les 9 del vespre, la majoria al Barcelonès, el Vallès Oriental i el Maresme, amb 19, 16 i 14, respectivament. Per demarcació, a Barcelona s'ha rebut més de la meitat de les trucades (70), mentre que a Girona han estat 40.

Pel que fa a les incidències que els Bombers han atès aquesta tarda, 13 han estat al migdia, amb 7 a Barcelona i 6 a Girona. Les 11 restants han estat de 4 a 6 de la tarda, amb 7 avisos a les comarques de la zona nord de Barcelona i 4 a Girona. La majoria d'actuacions han estat per retirar aigua de baixos i pàrquings, fer assistències per petits despreniments i retirar arbrers caiguts.