L’Associació Arrelats a la Muga de Sant Llorenç de la Muga s'han adherit un any més a la campanya europea Let’s Clean Up Europe Let’s Clean Up Europe amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Agència de Residus de Catalunya, l’Ajuntament de Sant Llorenç de la Muga i la Kilian Jornet Foundation.

Aquest diumenge, dos grups de voluntaris es van organitzar per formar part de la jornada de neteja. Alguns grups van netejar des de Can Terrats fins el Pont del Grau, altres la zona del Curoig i els búnquers de la cua del pantà. Un altre grup es va encarregar dels vorals de la carretera GI-511 des de Sant Llorenç de la Muga fins el Coll de Vellís i, per acabar, van fer una gran batuda a tots els marges de la pista de Can Serradell que circula paral·lela a la Muga i que va a desembocar al pantà de Darnius-Boadella.

En total, durant la jornada van arribar a treure prop de 1.500 Kg de deixalles, més de mil quilograms més respecte la darrera edició. Aquests residus varen ser dipositats a la deixalleria municipal.