L'Associació Arrelats a la Muga de Sant Llorenç de la Muga, adherida a la campanya europea Let's Clean Up Europe amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat i l'Agència de Residus de Catalunya, varen retirar, dissabte 19 de setembre, prop de 250 kg de deixalles de dos espais dins el terme municipal.

Els voluntaris de l'entitat varen dividir-se en dos grups, que van netejar la Muga al seu pas pel Pont del Grau, el Passeig de Sant Antoni i els vorals de la carretera GI-511 des de Sant Llorenç de la Muga fins al Coll de Vellís.

Durant la jornada de dissabte, els 10 voluntaris, varen treure gairebé 250?kg de residus que varen ser dipositats a la deixalleria municipal, separats i classificats segons la tipologia de residus (vidre, paper, cartó, plàstics...).

Sant Llorenç de la Muga ha sigut un dels municipis de la comarca que s'ha adherit a la campanya europea amb l'objectiu de retirar del medi tots els residus que al llarg de l'any s'hi aboquen descontroladament. Enguany, s'ha desenvolupat l'acció mantenint les mesures d'higiene i de distanciament de seguretat.