L'Ajuntament de Santa Llogaia d'Àlguema està realitzant uns treballs del drenatge superficial de l'entrada del poble, ja que hi arriba un rec que recull molta aigua de l'escorrentia dels camps que es troben a la banda de Ponent. «Quan plou molt, el rec s'arriba a desbordar i, a vegades, provoca afectacions a alguna casa propera», explica l'alcaldessa, Mireia Pimentel, la qual també hi afegeix que, «amb l'obra que estem fent, ara, millorarem la sortida de l'aigua i disminuirem el risc d'inundació a les cases veïnes».

D'ençà de la seva entrada a l'Ajuntament, el nou equip de govern ha realitzat diverses actuacions. Han instal·lat l'enllumenat de la zona de l'aparcament de sorra, han pintat els carrers, asfaltat el carrer Escoles i completat la recollida de les aigües plujanes en aquest mateix carrer, a més de col·locar una font al parc de davant de la Casa de la vila de Santa Llogaia. Entre els treballs que han executat també hi ha la urbanització d'un carrer a la zona industrial. «El que tenim previst, ara mateix, és fer una instal·lació d'una pista multiesportiva municipal, per a la qual hem demanat una subvenció», indica Pimentel.

Ajornament d'impostos

En relació amb l'estat d'alarma causat per l'emergència sanitària de la Covid-19, l'Ajuntament de Santa Llogaia d'Àlguema va ajornar el pagament d'impostos als veïns del municipi i aquest mes de juny s'obrirà el termini fins al mes d'agost perquè els contribuents puguin pagar quan els vagi millor. «A part de tot això, el poble segueix molt tranquil i no tenim constància de cap cas positiu de coronavirus. Es respecten les mesures de protecció i seguretat i esperem seguir així», ha remarcat l'alcaldessa.