L'oposició de Saus, Camellera i Llampaies ha denunciat que l'equip de govern censura "sense criteri" missatges que els són favorables i que escriuen alguns veïns al perfil que l'Ajuntament té a Facebook.

La polèmica es va destapar quan el govern municipal va fer una publicació a la xarxa social on agraïa la col·laboració de les persones implicades en una recollida d'aliments solidària per la crisi del coronavirus. Aleshores, una veïna va destacar que havia estat una proposta del partit de l'oposició (ARSCLL) que compta amb tres regidors. Això va fer que el consistori esborrés de seguida la publicació de la veïna i de la resta de conciutadans que recriminaven a l'ajuntament l'actitud, i que l'acusaven de censurar sense motiu.

Davant de l'allau de missatges de veïns exigint una explicació, l'equip de govern es va limitar a escriure una publicació deixant clar que eliminaria qualsevol missatge "ofensiu o de caire polític". "Respectem la llibertat d'expressió, sempre que sigui amb respecte i neutralitat", assenyala l'escrit. L'argument del consistori, però, va generar més crítiques i en una publicació posterior, l'equip de govern municipal va demanar que "no s'aprofiti la trista situació per fer política".