La Policia Local de Llançà, aquest estiu aposta pel turisme i la seguretat a la franja de les platges i el litoral marítim. Aquest nou servei al municipi, ha sigut possible per la incorporació de tres nous Agents interins de Policia Local per la temporada d´estiu, i que després de la seva formació ja es troben totalment operatius i de servei.

El Cos d´agents locals creu que és molt important aquest servei de proximitat amb els estiuejants i visitants que freqüenten les diferents platges de Llançà, per garantir la seguretat, el civisme, neteja i control del compliment de les ordenances, i per aquest motiu, tots els dies de la setmana hi han dos agents de la policia local, pel matí i per la tarda que patrullen i efectuant el servei amb bicicleta i a peu per les platges de Grifeu, el Port de Llançà, La Farella etc.

Les tasques d´aquests agents són de policia de proximitat, i per tant, també mantindran contacte amb els responsables de bars i restaurants, botigues, hotels, càmpings, xiringuitos i la resta d´establiments per detectar possibles problemàtiques i posar-hi solució.

També es dediquen a evitar que hi hagin gossos a les platges i que els usuaris de les platges respectin les normes de convivència, vigilen les activitats aquàtiques, com també realitzen tasques de seguretat ciutadana per evitar petits furts.

La vintena de platges de la costa llançanenca, sempre han gaudit del reconeixement de ser molt tranquil€les i netes, amb diferents i variats atractius, i amb aquest nou servei policial es pretén afegir un plus de qualitat, amb la intenció de mantenir el que ja ens defineix com a destinació turística segura.