Les xarxes bullen: el PSC vol celebrar els JJOO d'hivern i acusa el govern de fer servir la sequera d'excusa

Alícia Romero, la portaveu del PSC-Units al parlament, ho va assegurar en una entrevista a la Cadena SER

Imatge aèria dels Pirineus, amb neu artificial només a les pistes d'esquí.

Imatge aèria dels Pirineus, amb neu artificial només a les pistes d'esquí. / Arxiu DdG

Bruna Segura / EFE

La portaveu del PSC-Units al parlament, Alícia Romero, va lamentar aquest dimecres la decisió de la Generalitat d’aparcar la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern i va acusar l’executiu català d’usar la sequera com a excusa per renunciar-hi.

En una entrevista a SER Catalunya, Romero va defensar la idoneïtat del projecte i va criticar que el govern anunciés la decisió de renunciar a la candidatura sense avisar els grups parlamentaris. “Nosaltres sempre hem apostat pels Jocs Olímpics d’Hivern, ens semblava que era una bona aposta per al Pirineu. El Pirineu els volia majoritàriament perquè creia que podien servir també per millorar molts dels serveis i infraestructures al Pirineu”, va sostenir.

“Podria haver estat un revulsiu per al Pirineu. Que s’aparqui definitivament no és una bona notícia”, va afegir la portaveu socialista. Pel que fa a la compatibilitat de celebrar uns Jocs Olímpics d’Hivern en l’actual context de sequera, Romero va retreure la manca d’inversions per part del govern en infraestructures del cicle de l’aigua els darrers 10 anys. “Molt sovint troben excuses fàcils per no tirar endavant projectes que són importants per a Catalunya“, va opinar Romero, que ha assenyalat que el govern “moltes vegades no sap cap on va i l’excusa de l’aigua li serveix per a tot”.

Aquestes declaracions han aixecat polseguera a X, antigament Twitter, on milers d'usuaris s'hi han mostrat en contra.

@Manel_Mtnz

@Manel_Mtnz / X